dijous, 1 d’octubre del 2009

La pastilla del dia després

Noticia : La pastilla del dia després es vendrà a les farmàcies, sense recepta mèdica i a dones sense limitació d’edat. Aquest pastilla tindrà un preu de 20 euros aproximadament.
Primerament no estic d’acord perquè crec que ara algunes persones poden tenir menys mesures preventives a l’hora de mantenir relacions sexuals sabent que l’endemà poden anar a compra aquesta pastilla. Tot i que les persones tenen que tenir molt clar que aquestes pastilles no prevenen de les transmissions sexuals i no les poden confondre amb un mètode anticonceptiu.
A part, penso que aquestes pastilles no es podrian vendrà a les persones menors sense que ho sabessin els pares, ja que aquesta pastilla a vegades porta un efectes secundaris com: alteracions en els cicles menstruals....
També penso que es molt important que quan una persona vagi a compra aquestes pastilles els hi expliquin que s'han d'utilitzar en una situació emergència i tots els seus efectes.
Finalment estic d’acord que aquesta pastilla serveix per reduir molts parts no desitjats, l’únic que crec que no hauria de ser tant accessible sobretot per les persones menors d’edat i que s’hauria de parla més dels mètodes anticonceptius amb els menors perquè vagin agafant cada vegada més consciència .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada