dimarts, 13 d’octubre del 2009

Nou calendari escolar pel proxim curs

Noticia: Durant el curs escolar 2010-2011 les classes començaran a partida el dia 7 de setembre , és a dir, una setmana abans. A més a més hi haurà una setmana de vacances durant el mes de Febrer.

Personalment crec que aquest canvi no es gaire correcta ja que el fet de començar una setmana abans les classes fa que els professors, mestres i educadors tinguin molt menys temps per prepara les classes, ja que s’utilitzen normalment les dues primeres setmanes de setembre per prepara el curs i programa les activitats que es realitzaran durant el curs.
Aquest fet tot provocar que es comenci el curs una mica atabalats i despitats ja que no tenen les coses del tot preparades.
Respecte el fet de tenir una setmana de vacances durant el mes de Febrer no ho trobo gaire coherent, ja que fa poc que han passat les vacances de Nadal, i a més a més aquesta setmana de vacances pot suposar un problema per molts pares i mares ja que no sabran on deixar els infants, ja que la majoria hauran d’anar a treballar.
Per tant, ens hauríem de plantejar si realment és bo aquest canvi!

3 comentaris:

  1. Com tu dius, les classes començaran el dia 7 de Setembre i no el dia 15 com cada any.
    A més a més, el mes de febrer els nens tenen una setmana de vacances però ara bé, i aquests nens on aniran? els avis, els pares, cangurs?

    Les escoles també tenen la obligació de tenir activitats preparades durant la setmana de Febrer. Però ara bé, els professors durant aquesta setmana tenen que assistir igualment a classe, però sense nens.
    Un altre dels fallos que hi ha és, que si tenim que començar una setmana avans el cole, vol dir que només tenim una setmana per preparar les classes de tot el curs si no es que ho hem fet durant les nostres vacances.

    ResponElimina
  2. No es pot programar tot un curs amb una setmana, és impossible, no es pot amb 15 dies... els mestres s'hauran de dir màquines a partir d'aquest moment. A part d'això la setmana al Febrer, si activitats pels infants, però diuen que gratuïtament, això ens ho hem de creure? No crec que les facin, així que serà un dels molts mals de cap que els pares i mares hauran de patir perquè l'educació no va com hauria d'anar!

    ResponElimina
  3. volem ser com altres països però ningú no té els recursos preparats . A França i Alemanya, que són els que jo conec persones que hi viuen , els treballadors també tenen les vacances repartides , d´aquesta manera poden tenir cura dels seus fills durant aquest període de vacances i alemanya concretament a l´agost ja han començat les escoles .
    Com sempre sortiran perjudicades les famílies i els infantS que no sabran ha on anar durant aquesta setmana, ja que seran pocs treballadors que puguin gaudir d´aquesta setmana.

    ResponElimina